לימודי תואר שני בלימודי גרמניה ואירופה המודרנית

משך הלימודים: שנתיים במסלול ללא תזה | שלוש שנים במסלול עם תזה | נלמד בקמפוס הכרמל | שם התואר: .M.A בלימודי גרמניה ואירופה המודרנית | סטטוס הרשמה: ההרשמה נפתחה ב-11.02.2024 | אתר החוג

המרכז ללימודי גרמניה ואירופה (HCGES)  נוסד בשנת 2007 במטרה לחשוף לסטודנטים, חוקרים והציבור הרחב מגוון עשיר של נושאים הקשורים לאירופה המודרנית וגרמניה בפרט.

התוכנית הבינלאומית לתואר שני בלימודי גרמניה ואירופה המודרנית באוניברסיטת חיפה יוצאת לדרך כחלק מפעילות ההוראה של ה-HCGES. תוכנית המ"א נועדה להכיר לתלמידים נושאים הקשורים בגרמניה ואירופה, ומדגישה נקודות מבט יהודיות וישראליות, כמו גם את הקשר בין המזרח התיכון ואירופה.

מלגת אהבת עולם המעניקה 2,000$ לכל שנת לימודים

• תואר ראשון מוכר בציון 80 ומעלה.
  • מועמדים מחו"ל חייבים בתואר ראשון מאוניברסיטה מוכרת עם ממוצע ציונים מינימאלי של 3.0, 80%, או שווה ערך. מועמדים שסיימו את לימודיהם במוסד אקדמי שבו שפת ההוראה איננה אנגלית, או ששפת אימם איננה אנגלית, חייבים להשיג ציון מינימאלי של 570  במבחן ה- TOEFL (במבחן בכתב), 230 (במבחן ממוחשב), או 89 (במבחן TOEFL באינטרנט), על מנת שיוכלו להגיש מועמדות. ציוני מבחנים מקבילים ישקלו באופן פרטני.

אפשרויות תעסוקה בסיום הלימודים: מחקר, הוראה, יחסים דיפלומטיים ויחסים בינלאומיים.