חזרו מנצחים: נבחרת הדיבייט של אוניברסיטת חיפה חזרה מאליפות אירופה 2024 היוקרתית

נבחרת דיבייט 2024

נבחרת הדיבייט המוכשרת של אוניברסיטת חיפה חזרה מאליפות אירופה בדיבייט 2024 שהתקיימה בגלזגו, סקוטלנד. בתחרות השנה השתתפו לא פחות מ-80 נבחרות מאוניברסיטאות ומכללות מהעולם, שניהלו ויכוחים תחרותיים ומאתגרים במיוחד. במהלכם נדרשו המשתתפים להשתמש במיומנויות רטוריקה, הקשבה ביקורתית ומענה מדויק והגיוני.

בתחרות הצליחו חברי הנבחרת, אמיתי וגנר (החוג למשפטים) וראמי מסאלחה (דוקטורנט למדעי המחשב), להגיע להישג מרשים ולהעפיל לרבע הגמר בקטגוריה של דוברי אנגלית כשפה שנייה. בנוסף, שיראל לדז'ינסקי מהחוג לשירותי אנוש וייעוץ והתפתחות האדם ודניאל גיל מהחוג להיסטוריה ופילוסופיה שימשו כשופטים ראשיים בתחרות.

"נבחרת הדיבייט של חיפה הוכיחה פעם נוספת כמה הדיבייט זורם בעורקים של כולנו, כמה אנשים מוכנים להקריב וכמה חשובה הדרך להצלחה", אומרת אלמוג לאלו, יו"ר נבחרת הדיבייט הלומדת באוניברסיטה בחוג לפסיכולוגיה ולשירותי אנוש. "אני גאה בכל אחת ואחד על העבודה הקשה, למרות האתגרים של השנה האחרונה. וכמובן תודה ענקית לאורי זכאי, המאמן העל-זמני של חיפה, שחנך, העיר והאיר, וידע להכווין ולהתעקש איפה שצריך".

חברי נבחרת הדיבייט של האוניברסיטה:
מתחרים בזוגות:
אמיתי וגנר (החוג למשפטים) וראמי מסאלחה
אלמוג לאלו (החוג לפסיכולוגיה ולשירותי אנוש) ונועם לוין (החוג לכלכלה)
טל אדלר (פכ"מ) ויובל חומסקי (אופקים וקוגניציה)
ג'ורדן פרסל (אופקים ומדעי המדינה) ויובל דוידי (החוג לפילוסופיה ומוסיקה)

שופטים:
יובל פוליאק (תואר שני בפילוסופיה)
רון עדן (מכינה)
שיראל לדז'ינסקי (החוג לשירותי אנוש וייעוץ והתפתחות האדם)
דניאל גיל (החוג להיסטוריה ופילוסופיה)

רוצים לשמוע עוד על נבחרת הדיבייט שלנו? כל הפרטים כאן